Reclame

The Last Day

Het was gisteren de laatste dag...
2 minuten om te lezen
Gisteren, zondag 8 januari 2017, was de laatste dag voor een aantal shows en attracties in Disneyland Parijs.

Zo was het bijvoorbeeld de laatste dag van het Disney's Betoverende Kerst, het kerstseizoen in het Disneyland Park. De kerstboom en kerstversiering worden weer voor een jaartje opgeborgen en ook Disney Dreams Of Christmas, de aangepaste variant van de vuurwerk- en lichtshow Disney Dreams wordt opnieuw vervangen door de gewone versie.

Het volgende seizoen dat er aan komt, is dit jaar niet Disney's Swing into Spring, maar de feestelijkheden voor de 25e verjaardag.

Space Mountain: Mission 2 had ook zijn laatste ritje. De attractie is vanaf vandaag gesloten voor onderhoud. Er worden onder meer nieuwe treintjes geïnstalleerd en de volledige attractie krijgt een Star Wars jasje. Op 17 maart opent de attractie onder de naam Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission.

Het water vloeit ook even niet meer in de attractie Pirates of the Caribbean. Deze is voor meer dan een half jaar gesloten voor een grondige renovatie. Veel is er nog niet geweten over de renovatie, maar onder andere Jack Sparrow wordt toegevoegd.

Het was de laatste keer dat Mickey als assistent van de goochelaar op een avontuur ging in Mickey and the Magician. De show houdt even een pauze tot 18 maart.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.