Reclame

Komt Marvel naar Disneyland Parijs?

1 minuut om te lezen
Krijgt Disneyland Parijs een show met daarin bekende Marvel-figuren zoals Doctor Strange, Spider-man, Thor, Hulk en Captain America? Als we de fansite ED92 en de geruchten molen geloven wel.

Na de (niet officiële) aankondiging over de sluiting van CinéMagique, zou de ruimte omgetoverd worden tot een Marvel show in 2018. Dit zou eventueel gecombineerd gaan met een nieuwe seizoen voor het Walt Disney Studios Park. Na 'Season of the Force', zou je in 'Season of Heroes' je favoriete Marvel-figuren kunnen ontmoeten.

Marvel Entertainment, het bedrijf achter deze striphelden, werd in 2009 al overgenomen door The Walt Disney Company. Er zijn al langer plannen om meer te doen met deze figuren. Sinds 2014 is er al een Spider-man meet 'n' greet tegenover Rock 'n' Roller Coaster en in het Amerikaanse Disneyland California Adventure wordt er momenteel gebouwd aan een Marvel land.

Disneyland Parijs lijkt na de vieringen voor de 25e verjaardag in het hoofdpark, meer liefde te gaan geven aan het Walt Disney Studios Park.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.