Reclame

Komt er een nieuwe naam voor het Walt Disney Studios Park?

De toekomst zal het uitwijzen.
5 minuten om te lezen
Het is mogelijk dat het Walt Disney Studios Park binnenkort van naam zal veranderen. Welke naam is nog niet geweten, maar door de investeringen in drie nieuwe themalanden lijkt de huidige naam achterhaald.

Het park, dat in 2002 zijn deuren opende, stond bij opening volledig in het thema van de films. De attracties bij opening vertelde je het verhaal achter de schermen, hoe de films werden gemaakt. In de attractieStudio Tram Tour: Behind the magic kwam je langs grote filmsets, in het Art Of Disney Animation gebouw kreeg je dan weer de mogelijkheid om zelf je favoriete Disney-figuur te tekenen en in de show in het CinéMagique theater kreeg je de meest iconische films te zien.

art-of-disney-animation-2.JPG

Later werd van dit concept afgestapt en werden attracties zoals de Tower of TerrorRatatouille en Crush's Coaster gebouwd waarin je niet meer achter de schermen, maar je jou in de filmwereld, op de set, bevindt.

In het masterplan voor de uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park wordt de naamswijziging aangehaald. "Het park draait nog altijd om Disney-films en -series, dus de huidige naam klopt nog altijd", staat te lezen in het document. "We zijn het park wel aan het transformeren, dus het is altijd mogelijk dat we een nieuwe naam kiezen."

dlp wds uitbreiding

Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.