Reclame

'King Ludwig's Castle' in Disney Village wordt 'The Royal Club'

De transformatie van Disney Village gaat verder.
1 minuut om te lezen
Net voor de feestdagen kondigt Disneyland Paris een nieuw concept aan voor Disney Village. Het restaurant 'King Ludwig's Castle' sluit vanaf 9 januari 2023 en maakt plaats voor 'The Royal Pub', een restaurant en bar.

Fans van 'King Ludwig's Castle' kunnen nog tot en met 8 januari 2023 genieten van het restaurant. Hierna beginnen de renovatiewerken aan het nieuwe Brits concept dat in februari 2023 zal openen. The Royal Pub, een geheel nieuw concept, serveert het beste van traditionele Engelse gerechten. Het restaurant wordt beheerd door de Groupe Bertrand, dat ook brasserie Rosalie zal uitbaten in Disney Village.

Op het menu staan lekkere finger of comfort food gerechten, met een grote selectie ambachtelijke bieren, de hele dag ontbijten, fish & chips, Guinness-gestoofd rundvlees, authentieke taarten, flatbreads, tosti's en salades, maar ook lekkerste desserts. Verder komt er een nieuwe bar met terras.

De buitengevel zal worden aangepast. De kasteel-look zal verdwijnen en maakt plaats voor een strakker design. Het nieuwe restaurant zal snel terug openen en in de loop van de tijd blijven evolueren in lijn met de transformatie van Disney Village.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.