Reclame

Kerstman niet aanwezig bij start Kerstseizoen

Hij moet nog even een boodschap doen...
4 minuten om te lezen
De kerstperiode is meest magische periode van het jaar in Disneyland Parijs. Vanaf 9 november 2019 kan genieten van de torenhoge kerstboom op Main Street U.S.A. en tal van entertainment en shows. De eerste week van het kerstseizoen zijn er echter slechts twee shows te zien.

Het gaat om de kerstparade op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park en de show Mickey's Christmas Big Band in het Walt Disney Studios Park. Vanaf 15 november komen hier de andere shows bij zoals Surprise Mickey, The Starlit Princess Waltz, Let's Sing Christmass en het ontsteken van de kerstverlichting met de kerstman tijdens Mickey's Magical Christmas Lights.

Mickey's Christmas Big Band

Vanaf 17 november 2019 opent ook het de nieuwe Frozen attractie, Animation Celebration, de deuren in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de attractie wordt je meegenomen door de mooiste momenten en liedjes van de eerste Frozen-film en heb je de mogelijkheid om Olaf te ontmoeten.

Natuurlijk kan je wel vanaf de start van het kerstseizoen genieten van de grote kerstboom, de prachtige kerstmuziek en de sneeuw op Main Street U.S.A., en van de ontmoetingen met de Disney-figuren in hun kerstoutfit.

xmas tree christmas

Misschien ook interessant?

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.