Reclame

Jack Sparrow komt naar Pirates of the Caribbean

De attractie gaat deze zomer terug open
2 minuten om te lezen
Voor de 25e verjaardag kregen heel wat attracties een grote opknapbeurt. Pirates of the Caribbean en het bijhorende restaurant Blue Lagoon sloten op 8 januari en gaan op 24 juli terug open na het toevoegen van nieuwe special effects en onder meer Jack Sparrow.

Iedereen kent de grappige Captain Jack Sparrow wel uit de gelijknamige filmreeks 'Pirates Of The Caribbean'. Aangezien de rechten van de films tot Disney behoren, is het niet vreemd dat hij wordt toevoegd aan de attractie.

In alle andere Disney-parken is Jack al te bewonderen, enkel in Parijs dus nog niet. De eerste Pirates of the Caribbean opende in 1967 in het Amerikaanse Disneyland Resort in Californië. Later werden vergelijkbare attracties geopend in Walt Disney World in Florida (1973), Tokyo Disney (1983) en Shanghai Disney (2016).

De populaire attractie in Adventureland krijgt een nieuw likje verf, nieuwe special effects en nieuwe audio-animatronics van Jack Sparrow en Hector Barbossa. Ook alle bestaande audio-animatronics worden nagekeken en volledig gerestaureerd. Het restaurant Blue Lagoon wordt opgefrist en zal een nieuwe menukaart en een nieuwe naam krijgen.

Lees ook: Restaurant 'Blue Lagoon' krijgt een nieuwe naam

.

Op concept-art zien dat is verschenen zien we een exclusieve scene voor Disneyland Parijs met Barbossa in de hoofdrol. Dit is één van de vele wijzigen die je in de attractie zal zien.

Ook de vrouwonvriendelijke scène wordt aangepast in alle Disney parken in de wereld. Disneyland Parijs is hier de eerste in rij. De vrouw in de rode jurk blijft, maar wordt omgevormd tot een vrouwelijke piraat en het decor wordt veranderd. Het is niet langer een veiling waar vrouwen als slaven worden verkocht, maar waar vrouwen hun belangrijke bezittingen verkopen.

Voor de promotie van de nieuwe film 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales' kon je niemand minder dan Johnny Depp himself bewonderen in de attractie in het originele Amerikaanse Disneyland Resort in Californië. Of hij ook bij de opening op 24 juli in Parijs zal zijn, is niet geweten.

Check zeker onze tool om te kijken welke attracties allemaal gesloten zijn tijdens je verblijf.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.