Reclame

'it's a small world' dit jaar niet in kerstsfeer

Disneyland Paris stapt af van een traditie.
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris stapt af van een jarenlange traditie. De attractie 'it's a small world' zal dit jaar geen kersteditie krijgen. Normaal gezien wordt de attractie elk jaar omgebouwd om te laten zien hoe kerstmis gevierd wordt over de hele wereld.

Dit jaar moeten bezoekers het dus stellen met de normale attractie, zonder aangepaste kerstmuziek, kledij en decors. Volgens een officiële verklaring van Disneyland Paris is de entertainmentafdeling te druk bezig geweest met de nieuwe kerstshow en -parade en was er geen tijd om de aangepaste kostuums te maken voor de poppen.

Elk jaar wordt normaal de attractie gesloten om deze om te bouwen voor kerstmis. De poppen krijgen de traditionele kledij die met kerstmis gedragen wordt. Zo kan de bezoeker zien hoe kerstmis over de hele wereld wordt gevierd. De kostuums liggen niet zomaar klaar van het afgelopen jaar. Deze  worden elk jaar opnieuw gemaakt.

Verder is de entertainmentafdeling van Disneyland Paris vooral bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe 'Frozen Celebration' seizoen dat van start zal gaan vanaf 11 januari 2020.

dlp-xmas-it-s-a-small-world-2.jpg

Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.