Reclame

Ingang Disneyland Paris krijgt update voor Internationale Vrouwendag

Mickey wordt even Minnie
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft 8 maart 2020, Internationale Vrouwendag, niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Gasten voor het Disneyland Park werden totaal onverwacht verwelkomt door een bloemenperk in de vorm van Minnie. Normaal gezien kan je hier de gelijkenis van Mickey in herkennen.

De plaats waar het bloemenperk staat, noemt officieel Fantasia Gardens. Op een normale dag kan je hier de gelijkenis van Mickey Mouse in herkennen. Voor één dag werden lange wimpers en een roze strik toegevoegd en werd Mickey even Minnie Mouse.

Aan de ingang van het Disneyland Park werden gratis Buttons uitgedeeld. Op de paarse buttons stonden twee Disney-figuren uit de nieuwe Frozen 2-film, namelijk Anna en Elsa en een logo 'IWD', dat staat voor International Women's Day.

Verder kon je Daisy Ducks ontmoeten op Main Street U.S.A. en liep Minnie Mouse in haar cowgirl-outfit doorheen Thunder Mesa in Frontierland.

Om de speciale dag af te sluiten, kon je genieten van prachtige preshow voor Disney Illuminations met daarin alle sterke, vrouwelijke Disney-figuren, zoals Anna, Elsa, Moana (Vaiana), Pocahontas, Mulan, Alice en vele andere  in de hoofdrol.

Foto's en video: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.