Reclame

Hollywood Tower Hotel krijgt een nieuw laagje spinnenwebben

Om er terug oud uit te zien.
1 minuut om te lezen
Raar maar waar, maar de attractie The Twilight Zone Tower or Terror krijgt een nieuw likje verf om er terug oud uit te zien. Speciale artiesten zorgen ervoor dat er barsten en scheurtjes worden aangebracht zodat de sfeer van de attractie weer helemaal goed zit.

"Met verf zorgen we voor visuele effecten die lijken op barsten in de muur", vertelt Francky, één van artiesten. Frankcy was er ook bij toen de attractie in 2007 werd gebouwd. Alle decorstukken worden eens grondig afgestoft en nieuwe, fictieve spinnenwebben worden aangebracht. Het nieuwe spinnenweb is gemaakt van lijmdraden.

Leuk weetje: in de attractie zie je een muur met tijdskaarten. Deze werd vroeger gebruikt voor werknemers om aan te geven wanneer ze begonnen te werken en stopten. Op deze kaarten staan de namen van de Imagineers die aan de attractie hebben gewerkt.

"Elk stuk decor heeft zijn vaste plaats", vertelt Francky. "Als we een stuk hebben vernieuwd, dan maken we foto's vanuit alle hoeken en sturen die naar Disney in Amerika". Zij kijken alle details na en geven de uiteindelijke goedkeuring.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.