Reclame

Hip Hop Live Experience is afgelast

Het hip hop evenement gaat niet door.
1 minuut om te lezen
Hip Hop Live Experience, dat normaal op 7 en 8 juni 2019 zou plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park, is afgelast. Een exacte reden werd niet gegeven door Disneyland Parijs. Gasten die al een ticket hebben, krijgen dit terugbetaald.

Eerder ontstond er onrust over de line-up van het evenement. Artiesten zoals Black M en Maître Gims die op de affiche stonden, zouden zich schuldig hebben gemaakt aan homofobe uitspraken in hun songteksten. Zo rappen ze over homofobie als iets 'vies' of 'ziek' en wensen ze hun liever dood dan levend.

Disneyland Parijs kreeg daarop talrijke reacties van misnoegde mensen op sociale media. Of dit nu de reden is waarom het evenement niet door gaat, is niet geweten. De ticketverkoop zou ook tegenvallen. Gasten die hun ticket al geboekt hadden, krijgen hun geld terugbetaald.

De artiesten zouden al hun excuses hebben aangeboden, maar dit is jammer genoeg niet voldoende. Een week eerder organiseert Disneyland Parijs het evenement 'Magical Pride', dat juist in teken staat van de diversiteit.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.