Reclame

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

Van 18 tot en met 24 december 2023
2 minuten om te lezen
Er gebeurd altijd veel in Disneyland Paris. Soms te veel om allemaal op te noemen, maar met dit wekelijkse overzicht proberen we je helemaal up-to-date te houden. Geniet er van!

Eten

  • Het menu van het nieuwe restaurant 'La Table de Lumiere' (Disneyland Hotel) is vanaf nu beschikbaar. Schrik niet van de prijzen.
  • Op 24, 25 en 31 december kan je bij Brasserie Rosalie een speciaal kerstmenu krijgen. De prijs is €70 en bevat een voor-, hoofd- en nagerecht. Je kan ook gewoon 'à la carte' eten.

Hotels

  • Houders van een jaarpas kunnen vanaf nu hun 'room only' kamers boeken via het online platform waar ze ook hun reservaties maken voor de parken.
  • Zin in een gratis verblijf in het Disneyland Hotel? Dan kan je t/m 7 januari 2024 kans maken door je kassabon (van aankopen van minstens €75) door te sturen naar dlp.ticket.magique@disney.com.

Parken

  • Het restaurant Cowboy Cookout Barbecue werd na twee dagen terug geopend na de brand. Het dak werd afgedekt met zeilen. Aan de binnenkant is er niets te zien van de brand.
  • De renovaties voor maart 2024 zijn bekend. Big Thunder Mountain sluit op 29 januari en opent opnieuw op 16 maart 2024. Mickey's Philharmagic sluit op 4 maart (openingsdatum niet bekend), Les Pays de Contes de Fees en Casey Jr. sluiten op 11 maart en Crush's Coast en Phantom Manor zijn gesloten tussen 11 en 22 maart 2024. Bekijk alle renovaties.
  • Alle kerstitems zijn vanaf nu met 30% korting te verkrijgen.
  • Op Main Street kan je nieuwe posters vinden, waaronder de nieuwe poster van Autopia, met als sponsor Avis.
  • Er is een nieuw bord verschenen op Main Street U.S.A. waarin wordt opgeroepen om de app te downloaden. Er wordt meer en meer op digitaal ingezet.
  • De toegangspoortjes tot de Disney Parken kunnen nu ook kijken of ongedateerde tickets of houders van een jaarpas een geldige reservatie hebben voor die dag. Geen reservatie? Dan kom je er niet in.. Zelfs niet na hulp van een Cast Member.

Merchandising

  • Disneyland Paris heeft nieuwe, limited edition lepels uitgebracht van de restaurants Auberge de Cendrillon (1950 exemplaren) en Bistro Chez Rémy (2014 exemplaren). Ze kosten €39, gelimiteerd tot 2 per persoon en kan je ze enkel verkrijgen als je in het restaurant eet.

Foto's: DLPReport, ED92.

Elke week het weekoverzicht in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.