Reclame

Heropening Disneyland Paris mogelijks in gevaar

Door rara.. het Coronavirus
1 minuut om te lezen
De heropening van Disneyland Paris staat mogelijks op helling. De Franse eerste minister Jean Castex kondigde op een persconferentie op 7 januari 2021 aan dat de aanwezigheid van het Coronavirus in Frankrijk nog steeds zeer hoog is. Hierdoor worden de maatregelen voorlopig nog niet versoepeld.

Het aantal besmettingen stijgt in Frankrijk opnieuw de afgelopen dagen. Bovendien is er de angst voor de nieuwe variant die van het Verenigd Koninkrijk komt overgewaaid. Hier zijn al enkele gevallen van ontdekt in het arrondisement Île-de-France.

Een versoepeling van de maatregelen zit er dus voorlopig nog niet in. In sommige delen van Frankrijk was de avondklok al vervroegd van 20.00u naar 18.00u. Café's en restaurants moeten gesloten blijven tot midden februari. Bioscopen, theaters en sportzalen mogen, voorlopig, wel vanaf begin februari terug openen, zij het gestaag.

Disneyland Paris heeft 13 februari 2021 aangeduid als mogelijke datum voor de heropening. Deze datum leek ver genoeg om gasten gerust te stellen bij hun boeking. Na de persconferentie is het echter niet duidelijk of deze datum nog kan worden aangehouden. Een volgende persconferentie staat gepland voor 20 januari 2021. Disneyland Paris heeft zelf nog niet gereageerd.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.