Reclame

Halloween Party breidt uit naar twee avonden

2x zo veel griezelen!
5 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft besloten om in 2019 de jaarlijkse Halloween Party (Halloween Soirée) uit te breiden naar twee avonden. Traditioneel valt het evenement op 31 oktober, maar dit jaar kan je ook op 26 oktober 2019 terecht in het Disneyland Park voor lekker te griezelen.

Op beide dagen kan je van 20.00uur tot 02.00 uur in het Disneyland Park genieten van extra shows, parades, entertainment, meet 'n' greets, een speciale scare-zone en nog veel meer. De meeste attracties blijven gewoon geopend en je mag bovendien verkleed komen. Maskers zijn niet toegelaten.

dlp-halloween2017-04.jpg

Aan entertainment is er geen gebrek. Voor het kasteel van Doornroosje brengt Goofy je in de sfeer met zijn Skeletoon Street Party en door Main Street U.S.A. trekt er een speciale Halloween-parade met prachtig verlichte praalwagens. In Fantasyland heb je de kans om talrijke Disney-figurenin hun Halloween-outfit tegen het lijf te lopen en opAdventure Isle jagen de skeletten uit Pirates of the Caribbean je de stuipen op het lijf! Dit laatste is niet geschikt voor kinderen.

De Halloween Party (Halloween Soirée) is een evenement waarvoor je een apart toegangsticket moet kopen. Vorig jaar was de kostprijs € 69 per ticket. Als houder van een jaarpaspoort krijg je extra korting. De prijzen zullen dit jaar hoogstwaarschijnlijk stijgen.

Met kinderen naar Disneyland Paris? Check deze 11 tips!

26 maart 2023 17:33

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Nieuwe merchandising 'Disney 100: Years of Wonder' te verkrijgen in de Disney Parken

19 februari 2023 12:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.