Reclame

Grote zoekactie in Disneyland Parijs naar man die in het water sprong

De man was onder invloed van drugs..
1 minuut om te lezen
Afgelopen vrijdag 20 september 2019 werd er een grootschalige zoekactie opgezet in het Disneyland Park naar een 32-jarige man die in het water gesprongen was in Adventureland. Dan man was onder invloed van drugs.

Het was zijn 30-jarige vriendin die de Cast Members inschakelden nadat haar vriend, onder invloed van de drug LSD in het water bij Adventureland was gesprongen, nabij het piratenschip. Zij verwittigden op hun beurt de hulpdiensten.

Die kwam massaal ter plaatse. Een dertigtal brandweerlieden, waaronder 10 duikers, tachtig Cast Members, tien agenten, speurhonden en een helicopter met warmtecamera werden ingezet.

Het park sloot die avond om 20u30, maar het duurde tot 00u30 voor ze de man hadden teruggevonden. Hij kon zich niets meer herinneren van het voorval. Omdat hij niet gewond was, werden hij en zijn vrienden overgebracht naar het commissariaat van Chessy. Daar gaf het koppel toe regelmatig drugs te gebruiken. Na 16 uur werden beide vrijgelaten met een simpele waarschuwing.

"Ondanks de drukte in de parken wegens het runDisney-evenement, hebben onze gasten niets van de commotie gemerkt", vertelde een bron bij Disneyland Parijs.

Bron: Le Parisien.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.