Reclame

Gratis souvenir van Rock 'n' Roller Coaster

Maar je moet er iets voor doen...
4 minuten om te lezen
Op zondag 1 september 2019 zal de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster featuring Aerosmith zijn laatste rondje rijden. Vanaf dan wordt de achtbaan gesloten voor een make-over naar een Marvel-achtbaan gebaseerd op de superheld Iron Man. Speciaal voor de laatste dag is er een gratis souvenir voor bezoekers, maar je moet er iets voor doen..

Voor deze speciale gelegenheid heeft Disneyland Parijs een limited-edition souvenir ontwikkeld in de vorm van een tijdschrift, genaamd 'Tour de Force'. Het tijdschrift is een publicatie van Tour de Force Records, een verwijzing naar de fictieve platenmaatschappij in de voorshow van de attractie. In totaal telt het tijdschrift 40 pagina'smet de geschiedenis van de attractie, foto's en anekdotes.

souvenirs-rock-n-roller-coaster.jpg

Je krijgt het tijdschrift gratis, maar je moet er wel iets voor doen. Neem op zondag 1 september een FastPass voor de attractie. Deze zijn beschikbaar vanaf de opening van het park. Ga vervolgens naar de FastPass-ingang en vertel het wachtwoord 'Sweet Emotions' tegen een Cast Member. Hij of zij zal je dan het tijdschrift overhandigen. De voorraad is beperkt, dus wacht niet tot 's avonds ! Je krijgt maximum één tijdschrift per persoon.

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

4 maart 2023 15:02
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.