Reclame

Geniet van een exclusieve en exotisch lunch samen met Rafiki en Mickey in Frontierland

Heb jij al honger?
1 minuut om te lezen
Tijdens het Lion King & Jungle Festival, kan je genieten van een exclusieve en exotische lunch in het Hakuna Matata Restaurant in Frontierland (Disneyland Park) samen met Mickey Mouse en Rafiki (The Lion King). Je wordt ondergedompeld in een Afrikaanse sfeer met een lunch die al je zintuigen zal prikkelen.

Je Disney-avontuur en de beleving van het Lion King & Jungle Festival wordt verder gezet op je bord. Het Hakuna Matata Restaurant is de place to be voor een unieke ervaring met een maaltijd dat al je zintuigen zal prikkelen. 

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zal het restaurant een Afrikaanse geïnspireerd menu voorschotelen met onder andere kip met yassa saus, gebroken rijst, bananen, rundvleesballetjes, gebakken garnalen, rauwe groentesalade en zoetzure pinda's. Er is zelfs gedacht aan mensen die graag vegan eten, want ook dit is voorzien. Als dessert is er een Simba ijsje voorzien met fruit.

Natuurlijk moet je niet alleen dinneren want Mickey Mouse en Rafiki zullen je vergezelen en naar je tafel komen zodat je met hun op de foto kan.

De ervaring is inbegrepen in het nieuwe The Lion King Signature Experience package. Heb je nog geen package en wil je toch dinneren? Aangezien de lunch enorm populair is, bel je best voor een reservatie naar het nummer  +33 1 60 30 40 50.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.