Reclame

Geen Thalys meer naar Disneyland Paris tot midden mei

Als de parken al terug open gaan..
1 minuut om te lezen
Thalys heeft bekend gemaakt dat de hogesnelheidstrein zeker tot midden mei 2020 niet maar naar Parijs zal rijden. Hierdoor zal de Thalys ook het station in Disneyland Paris niet bereiken. Gasten van Disneyland Parijs zullen een ander vervoersmiddel moeten zoeken.

Momenteel staat de opening van de Disney-parken nog altijd gepland voor 1 april 2020. Of deze datum haalbaar is, wordt in vraag gesteld. De maatregelen die de Franse overheid heeft opgelegd om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, gelden tot 15 april 2020. Reizen naar het buitenland worden door de Belgische overheid ook afgeraden.

Op de website van Disneyland Paris kan je wel al toegangstickets bestellen en hotels boeken voor een datum vanaf 1 april 2020.

Thalys lijkt er van uit te gaan dat de opening zal uitgesteld worden. Hierdoor zullen er geen treinen rijden tot minstens 17 mei 2020. Normaal vertrekt de Thalys in Amsterdam, via Antwerpen Centraal, Brussel Midi en eindigt in het station van Disneyland Paris (Marne la Vallée-Chessy).

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.