Reclame

Geen nieuwe pin-release van Onward door Coronavirus

De levering is tijdelijk onderbroken
1 minuut om te lezen
Door het Coronavirus moet Disneyland Paris de release van enkele nieuwe pins uitstellen. Normaal gezien zouden op 29 februari 2020 twee pins uitkomen van de nieuwe Pixar-film Onward, maar de levering is vertraagd.

De pins worden gemaakt in een fabriek in China. "Wegens de uitbraak van het Coronavirus in China hebben onze leveranciers hun activiteiten moeten stopzetten op bevel van de Chinese regering", laat Disneyland Paris weten.

De leveringen zouden binnenkort terug opgestart worden, maar de verkoop van de nieuwe Onwards-pins gaat (voorlopig) niet door. Een nieuwe datum voor de verkoop is nog niet bekend. De nieuwe pins, waarop de hoofdrolspelers Ian en Barley Lightfoot te zien zijn, kosten respectievelijk € 8 en € 7.

De Pixar-film Onward speelt zich af in een fantasiewereld, bewoond door elfen, trollen, zeemeerminnen, kabouters en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood. De film is vanaf 4 maart 2020 te zien in de filmzalen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.