Reclame

Gasten Villages Nature mogen eerder de parken in

Het verblijf in het vakantiepark krijgt extra voordelen.
1 minuut om te lezen
Gasten van het vakantiepark Villages Nature nabij Disneyland Parijs kunnen vanaf mei 2018 genieten van enkele extra Disney-voordelen. Het vakantiepark is officieel door Disney erkent als een Disney-hotel waardoor het dezelfde magisch extra's krijgt als de andere hotels.

Villages Nature is in september 2017 open gegaan en ligt op ongeveer 30 km verwijderd van de Disney-parken, naast Disney's Davy Crockett Ranch. Het vakantiepark bevat 5 recreatiegebieden waar voor iedereen wel een activiteit te vinden is. Je kan genieten van wateractiviteiten in Aqualagon, van de dieren in BelleVie Farm, gaan wandelen in Forest of legends, genieten van de tuinen in Extraordinary Gardens of de leuke activiteiten zoals een bioscoop, minigolf en een wijnproeverij in Lakeside Promenade.

Gasten van Villages Nature krijgen nu toegang tot de parken tijdens de Extra Magische Tijd. Tijdens deze tijd kan je al vanaf 08:30 het park in en zijn er een beperkt aantal attracties geopend. Vanaf 10:00 worden alle bezoekers in de parken toegelaten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.