Reclame

Gasten laten exclusief bericht achter tijdens 'Leave A Legacy' evenement in Avengers Campus

Een unieke ervaring!
1 minuut om te lezen
Twee maanden na de opening van Avengers Campus in Disneyland Parijs werden fans, gasten en Cast Members uitgenodigd om hun stempel te drukken op het nieuwste parkicoon: de Quinjet. Tijdens een interactief spel kreeg je de mogelijkheid om een 'erfenis' achter te laten.

Voor je een bericht mocht achterlaten, moest je eerst bewijzen dat je het waard was. Tijdens de interactieve test werd je kennis van Avengers Campus en zijn superhelden op de proef gesteld. Zodra het einde van de test was bereikt, kreeg je de mogelijkheid om je te registreren en een geschreven bericht achter te laten. Elk bericht werd goedgekeurd en vervolgens opgeslagen voordat het werd versleuteld voor opslag op een USB-stick in de Quinjet, in het hart van Avengers Campus.

Verschillende gasten die een bericht mochten achterlaten werden uitgenodigd om een privé-evenement in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Deze unieke ervaring bevatte nog nooit eerder vertoonde activiteiten in Disneyland Parijs. Van Cosplay tot Spider-Bot-doelwedstrijden, de meest enthousiaste helden waren aanwezig om te helpen vieren en herinneringen te creëren. Naast Black Panther, Black Widow, Captain Marvel en Thor, zagen gasten hun berichten jarenlang succesvol worden toegevoegd aan de erfenis van Avengers Campus.

Foto's: Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.