Reclame

Franse chef-kok opent pop-up restaurant in Disneyland Parijs

Met gerechten gebaseerd op Disney-klassiekers.
1 minuut om te lezen
Vanaf 7 april 2018 opent Franse chef-kok Jean Imbert zijn eigen pop-up restaurant in Disneyland Parijs. Gasten kunnen aanschuiven bij 'Petit Jean' in het Disneyland Hotel. Jean heeft een volledig biologisch menu gemaakt geïnspireerd op bekende Disney-klassiekers.

De gerechten van Jean zijn volledig biologisch en gemaakt van ingrediënten van lokale producenten. In totaal heeft hij 12 Disney-klassiekers gemaakt, waaronder de bekende spaghettischotel uit Disney's Lady and the Tramp, ratatouille, Sleeping Beauty Cake en The Poisoned Apple of Snow White.

Jean Imbert werd in Frankrijk bekend als winnaar van de tv-show Top Chef. Vanaf 7 april kan je van zijn gerechten proeven in de Founders Club, het restaurant in het Disneyland Hotel. Een etentje is niet goedkoop.. Voor twaalf verschillende gerechten en vijf glazen wijn moet 150 euro per persoon afgerekend worden. Een kindermenu kost 36 euro.

De pop-up is twee maanden geopend tussen 18.30 uur en 21.00 uur.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.