Reclame

Foto's. Update van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

Kan jij niet wachten tot het af is?
1 minuut om te lezen
De Disney Parken zijn terug geopend, en achter de schuttingen in het Walt Disney Studios Park wordt er hard doorgewerkt aan Avengers Campus, het nieuwe themaland van het park. Ondertussen zijn de werken al goed gevorderd. Tijd om een kijkje te nemen.

De werken aan het nieuwe Avengers Campus moeten in 2022 afgerond zijn. Dan zal er zullen er twee nieuwe attracties (Web Slingers: A Spider Man Adventure en een Iron Man achtbaan), twee restaurants (Pym Test Kitchen en een Iron Man restaurant), een meet en greet locatie en een winkel.

Door de schuttingen zijn de werken soms moeilijk te volgen, maar dankzij de attracties Toy Soldiers Parachute Drop (Walt Disney Studios Park) en de panoramische luchtballen PanoraMagique (Disney Village), hebben enkele fan-accounts toch een glimp kunnen opvangen.

De verbouwing van Rock 'n' Roller Coaster krijgt al serieus vorm. De installatie van het grote LED-scherm is bijna halverwege. Ook het gebouw van Tony Stark, waarin de nieuwe interactieve Spider Man-attractie zal komen, is bijna klaar.

Wat opvalt is dat de stuntshow-arena nog volledig onaangeroerd erbij ligt. Het decors en de tribunes zijn nog steeds zichtbaar. Wat er met deze locatie zal gebeuren, is nog niet geweten. Disney liet eerder al weten dat het contract van de stuntmannen niet langer verlengd zou worden.

Foto's: InsideDLPCastle, DLPReport en DLPicsou.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.