Reclame

Foto's. Update van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

Kan jij niet wachten tot het af is?
5 minuten om te lezen
De Disney Parken zijn terug geopend, en achter de schuttingen in het Walt Disney Studios Park wordt er hard doorgewerkt aan Avengers Campus, het nieuwe themaland van het park. Ondertussen zijn de werken al goed gevorderd. Tijd om een kijkje te nemen.

De werken aan het nieuwe Avengers Campus moeten in 2022 afgerond zijn. Dan zal er zullen er twee nieuwe attracties (Web Slingers: A Spider Man Adventure en een Iron Man achtbaan), twee restaurants (Pym Test Kitchen en een Iron Man restaurant), een meet en greet locatie en een winkel.

Door de schuttingen zijn de werken soms moeilijk te volgen, maar dankzij de attracties Toy Soldiers Parachute Drop (Walt Disney Studios Park) en de panoramische luchtballen PanoraMagique (Disney Village), hebben enkele fan-accounts toch een glimp kunnen opvangen.

dlp-walt-disney-studios-expansion-works-10.jpeg

De verbouwing van Rock 'n' Roller Coaster krijgt al serieus vorm. De installatie van het grote LED-scherm is bijna halverwege. Ook het gebouw van Tony Stark, waarin de nieuwe interactieve Spider Man-attractie zal komen, is bijna klaar.

Wat opvalt is dat de stuntshow-arena nog volledig onaangeroerd erbij ligt. Het decors en de tribunes zijn nog steeds zichtbaar. Wat er met deze locatie zal gebeuren, is nog niet geweten. Disney liet eerder al weten dat het contract van de stuntmannen niet langer verlengd zou worden.

Foto's: InsideDLPCastle, DLPReport en DLPicsou.

Droneshow 'Avengers: Power the Night' gaat in premiere

29 januari 2023 17:07

Kerstboom in Disneyland Paris nog steeds aanwezig

17 januari 2023 21:09

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.