Reclame

Exclusief themafeest met Marvel-figuren deze zomer

Deze zomer komen je Marvel helden naar Disneyland Parijs
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs organiseert opnieuw een exclusief themafeest voor houders van een jaarpaspoort voor de parken. Het vorige evenement rond de verjaardag van de Tower of Terror was alvast een groot succes. Nu heb je de kans om je favoriete Marvel-helden te ontmoeten.

Op zaterdag 7 juli 2018 is het Walt Disney Studios Park the place to be. Het park staat van 20.30 tot 00.30 volledig in het teken van Marvel met diverse shows, entertainment en meet 'n' greets met personages zoals Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Doctor Strange en de Hulk.

Verschillende attracties zullen speciaal langer open blijven zodat je tijdens het feest kan genieten van zeer korte tot zelfs geen wachtrijen. Net zoals bij het Tower of Terror evenement, mag je je deze keer verkleden, maar maskers zijn om veiligheidsredenen niet toegelaten.

Enkel houders van een Infinity of Magic Plus jaarpaspoort kunnen tickets kopen. Deze kosten €39 per stuk en je mag een extra ticket kopen voor maximum één extra persoon die bijvoorbeeld geen jaarpaspoort heeft.

Van 10 juni tot en met 30 september staat het Walt Disney Studios park volledig in het teken van Marvel tijdens de Marvel Summer of Super Heroes met diverse shows en entertainment.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.