Reclame

Evenement geannuleerd, vuurwerkshows afgelast

Disneyland Paris neemt verdere maatregelen
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris neemt verdere maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Aanstaande vrijdag 13 maart 2020 zou er een speciaal evenement plaatsvinden voor houders van een jaarpaspoort. Dit gaat niet door. Ook de vuurwerkshows zijn voorlopig afgelast.

Tijdens deze speciale avond zou er een nieuwe vuurwerkshow te zien zijn waarin je 30 jaar muziekherinneringen kon beleven. Alle klassieke attracties in het Disneyland Park zoals Peter Pan's Flight en Pinocchio zouden talrijke extra's in petto hebben met een nostalgische knipoog.

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, wordt deze avond afgelast. Disneyland Paris wil vermijden dat een groot aantal groepen mensen bij elkaar komen. Het evenement was uitverkocht. Of het naar een latere datum wordt verplaatst, is niet geweten. Mensen die al een ticket gekocht hadden, kunnen best Disneyland Paris contacteren.

Verder worden de vuurwerkshows Disney Illuminations in het Disneyland Park en Star War: A Galactic Celebration in het Walt Disney Studios Park geannuleerd.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.