Reclame

Electroland en Disneyland Paris Pride officieel geannuleerd

Alle grote evenementen worden afgelast
5 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft officieel enkele evenementen afgelast die deze zomer zouden plaatsvinden in Parijs. Het gaan om Electroland en Disneyland Paris Pride. Door de nieuwe maatregelen die de Franse overheid heeft genomen, zijn grote evenementen verboden tot midden juli 2020.

Disneyland Paris Pride stond gepland op zaterdag 6 juni 2020 en stond volledig in het teken van de diversiteit. Er zou een speciale parade komen en een optreden van de Britse zanger Mika. Electroland zou plaatsvinden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli 2020 in het Walt Disney Studios Park. Op dit dancefestival stonden de Belgische DJ's Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies op de affiche, maar ook Martin Garrix en Martin Solveig.

dlp-electroland-05.jpg

“In de huidige voortdurend veranderende situatie blijven we beslissingen nemen op basis van de meest recente aanbevelingen van de Franse autoriteiten.", laat Disneyland Paris weten in een verklaring, "Uit voorzorg worden de evenementen Disneyland Paris Pride (6 juni) en Electroland (3-5 juli) respectievelijk uitgesteld tot 12 juni 2021 en van 2 tot 4 juli 2021."

Tickets voor Electroland of Disneyland Paris Pride worden automatisch geannuleerd en terugbetaald. Ook gasten die een verblijf bij hun ticket hadden geboekt, krijgen hun geld terug.

magical-pride-mickey-minnie.jpg

Met kinderen naar Disneyland Paris? Check deze 11 tips!

26 maart 2023 17:33

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

2 maart 2023 14:45

Nieuwe merchandising 'Disney 100: Years of Wonder' te verkrijgen in de Disney Parken

19 februari 2023 12:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.