Reclame

Eerste kijk op de nieuwe Cars-attractie

Kijk jij er al naar uit?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft een eerste preview gegeven van de nieuwe Cars Route 66: Road Trip attractie in het Walt Disney Studios Park. De oude Studio Tram Tour wordt momenteel omgebouwd met figuren uit de Disney Pixar-film Cars.

Op de preview is de alom bekende scène 'Catastrophe Canyon' te zien waarbij een truck ontploft en vlammen metershoog de lucht in schieten. Deze scène blijft volledig behouden, alleen de oude truck wordt vervangen door een nieuw Cars-personage met een nieuwe kleur, ogen en een mond. Op de truck staat het logo van Dinoco, een fictief oliebedrijf dat voorkomt in de films.

De attractie krijgt nieuwe wagentjes en het instapstation wordt verplaats naar het themaland Toy Story Playland. De route van de attractie wordt ingekort en er worden nog andere scènes uit de Cars-film toegevoegd, waaronder een scène met Lightning McQueen.

De opening was normaal gepland voor deze zomer, maar door Corona lagen de werken enkele maanden stil. De nieuwe openingsdatum is verplaatst naar 'later dit jaar'.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.