Reclame

Eerste decoraties voor Halloween verschijnen in het Disneyland Park

Het Halloween-seizoen komt er aan..
4 minuten om te lezen
In het Disneyland Park zijn de eerste decoraties voor het Halloween-seizoen verschenen. Het Frontierland werd wakker met kleurrijke pompoenen en prachtige Mexicaanse poppen. Vanaf 26 september 2020 kan je genieten van die spooky seizoen.

Halloween zal er dit jaar een beetje anders uitzien door de maatregelen die genomen zijn rond het Coronavirus. Zo draait het entertainmentaanbod rond ontmoetingen met Disney-figuren en is er geen scare zone of Halloween party. In zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park komen er nieuwe selfie-spots waar de Disney-figuren je staan op te wachten in hun spooky outfits. Je kan onder meer Captain Hook, The Queen of Hearts, Jafar, Maleficent, Ursula en Dr. Facilier ontmoeten.

Traditioneel worden er veel versieringen aangebracht in het Disneyland Park, maar vooral in Frontierland. Hier schoten de pompoenen al uit de grond. Op Main Street U.S.A. worden de lantaarns nog versierd en er worden guirlandes opgehangen. Ook de muziek zal tijdens het seizoen aangepast worden.

Meer weten over Halloween 2020?

COO van Disneyland Paris Daniel Delcourt geeft fakkel door

17 maart 2023 21:33

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

2 maart 2023 14:45
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.