Reclame

Eerste decoraties voor Halloween verschijnen in het Disneyland Park

Het Halloween-seizoen komt er aan..
1 minuut om te lezen
In het Disneyland Park zijn de eerste decoraties voor het Halloween-seizoen verschenen. Het Frontierland werd wakker met kleurrijke pompoenen en prachtige Mexicaanse poppen. Vanaf 26 september 2020 kan je genieten van die spooky seizoen.

Halloween zal er dit jaar een beetje anders uitzien door de maatregelen die genomen zijn rond het Coronavirus. Zo draait het entertainmentaanbod rond ontmoetingen met Disney-figuren en is er geen scare zone of Halloween party. In zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park komen er nieuwe selfie-spots waar de Disney-figuren je staan op te wachten in hun spooky outfits. Je kan onder meer Captain Hook, The Queen of Hearts, Jafar, Maleficent, Ursula en Dr. Facilier ontmoeten.

Traditioneel worden er veel versieringen aangebracht in het Disneyland Park, maar vooral in Frontierland. Hier schoten de pompoenen al uit de grond. Op Main Street U.S.A. worden de lantaarns nog versierd en er worden guirlandes opgehangen. Ook de muziek zal tijdens het seizoen aangepast worden.

Meer weten over Halloween 2020?

Misschien ook interessant?

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.