Eerste decoratie voor de 25e verjaardag in het Disneyland Park

7 minuten om te lezen
In het Disneyland Park is aan het kasteel van Doornroosje de eerste decoratie verschenen voor de 25e verjaardag. Het gaat om beelden van Mickey en Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald en Daisy Duck en Tinkerbell.

De beelden zien er heel futuristisch uit. Ze bestaan uit de kleuren zilver, blauw en goud zoals verteld werd door Emanuel Lenormand, show directeur in Disneyland Parijs, in de eerste aflevering van 'My Sparkling 25'. Het bloemenperk is ook gekleurd in blauwe en witte kleuren. Het plein voor het kasteel is al helemaal klaar voor de vieringen die eind deze maand beginnen.

tinkerbell

Ook enkele winkels zoals Harrington's Fine China & Porcelains en New Century Notions - Flora's Unique Boutique op Main Street U.S.A. verkopen al merchandising voor de 25e verjaardag en hebben de ramen van de winkel al versierd in zilver en blauw. De focus ligt vooral op Tinkerbell en het sprookje van Peter Pan.

In het Walt Disney Studios Park zijn ook enkel banners opgehangen, maar voor de rest is hier niet veel versiering aanwezig.

dlp walt disney studios park versiering

Updates

Update 12 maart: vanaf vandaag zijn de lantaarnpalen op Main Street U.S.A. versiert met het embleem van de 25e verjaardag en prijkt Tinkerbell subtiel er bovenop. 

Update 14 maart: het prieeltje op het eerste plein van Main Street U.S.A. is nu versiert.

Update 16 maart: vanaf vandaag is het Disneyland Railroad Main Street Station versiert. De glas-in-lood ramen zijn vervangen en het LED scherm is opgehangen. 

Meer over de 25e verjaardag. 

Dlp main street verjaardag

Speciale verlichting

Aan het Disneyland Railroad Main Street Station werd een LED scherm opgehangen. Dit toont afwisselend '25', het kasteel en Tinkerbell. Kijk hier naar enkele beelden door DisneylandBerry gemaakt. Ook het prieeltje op Main Street U.S.A. bevat licht effecten.

(foto's ED92 & DisneylandBerry)

Disney Star Wars Mandalorian The Child Baby Yoda Pluche in Tas
Mattel | Mattel | Star Wars | Mattel GmbH

€ 39,37

Paladone - Disney Star Wars Menalorian Baby Yoda 3D mok
Merchandise | 350 ml | Keramiek

€ 19,0

Nachtlamp LED - Leeuw Hakuna
Atelier Pierre Junior | Geen IP-waarde

€ 39,95

XXL Diamond Painting Accessoires Set - Volledig Starters Pakket - Diamant Schilderen DIY Hulpmiddel Tools Kit - Diamand Schilderij - Starterspakket Met Soorter Opbergdoos Sorteerdoos Voor Steentjes - Roller - Schud Bakjes - Wax - Pincet - Stickers
AA Commerce

€ 29,95

Ravensburger puzzel Disney Star Wars The Mandalorian "The Child" Baby Yoda - Legpuzzel - 500 stukjes
Ravensburger | 12 - 99 jaar

€ 11,95

Paladone Disney Star Wars Mandalorian Baby Yoda Stressbal
Star Wars | 0 x 0 cm (lxbxh)

€ 14,85

Disney Stars on Parade terug te zien

16 januari 2022 14:29

Disneyland Paris Pride keert terug op 11 juni 2022

31 december 2021 14:56

Deze drie shows zijn vanaf januari tijdelijk niet te zien

31 december 2021 13:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.