Reclame

Eerste blik op vernieuwde Marvel-hotel

De lobby is bijna klaar.
1 minuut om te lezen
Ondanks het Coronavirus gaan de ontwikkelings- en renovatiewerken in Disneyland Paris gewoon door en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is één van deze projecten. Tijdens de virtuele editie van de IAAPA, een beurs over attractieparken, werd een eerste blik geworpen op de lobby van het hotel.

Op de foto is duidelijk te zien dat de concept art één op één is overgenomen tijdens de werken. In het interieur van de lobby zijn grote Marvel-kunstwerken te zien, waar de gasten van kunnen genieten zodra het hotel opengaat. Het vernieuwde viersterrenhotel is geïnspireerd op een kunstgalerie in New York, een eerbetoon aan de stad die de geboorteplaats was van de Marvel Super Heroes.

Het hotel zal een van de grootste collecties Marvel-kunstwerken ter wereld hebben, met meer dan 300 tentoongestelde items, waaronder exclusieve en nooit eerder vertoonde stukken, in samenwerking met meer dan 95 artiesten van Marvel Comics en Marvel Studios. Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel biedt hedendaags comfort en persoonlijke service en viert tegelijkertijd de cultuur en levendige energie van New York.

Foto's copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.