Reclame

Eerste blik op menu Stark Factory met onder andere pizza's, pasta's en salades.

Iemand een hongerke?
2 minuten om te lezen
Het nieuwe themadeel in het Walt Disney Studios Park, Avengers Campus, zal bij opening twee restaurants hebben. Eentje daarvan is Stark Factory, een zelfbedieningsrestaurant met pizza's, pasta's en salades op het menu.

Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een heuse kookshow met zelfgemaakte pizza's die vers uit de oven komen. Geen zin in pizza? Dan kan je ook kiezen voor enkele salades, of verse pasta's. Er zijn ook vegetarische optie.

Op het menu staat ook een dessert dat een eerbetoon is aan Thor en is geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

Stark Factory heeft een heel achtergrondverhaal. Het was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.