Reclame

Eerste blik op menu Stark Factory met onder andere pizza's, pasta's en salades.

Iemand een hongerke?
4 minuten om te lezen
Het nieuwe themadeel in het Walt Disney Studios Park, Avengers Campus, zal bij opening twee restaurants hebben. Eentje daarvan is Stark Factory, een zelfbedieningsrestaurant met pizza's, pasta's en salades op het menu.

Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een heuse kookshow met zelfgemaakte pizza's die vers uit de oven komen. Geen zin in pizza? Dan kan je ook kiezen voor enkele salades, of verse pasta's. Er zijn ook vegetarische optie.

dlp-stark-factory-avengers-campus-03.JPG
dlp-stark-factory-avengers-campus-04.JPG
dlp-stark-factory-avengers-campus-01.JPG

Op het menu staat ook een dessert dat een eerbetoon is aan Thor en is geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

Stark Factory heeft een heel achtergrondverhaal. Het was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.

star-factory-avengers-campus-disneyland-paris.jpeg
star-factory-avengers-campus-disneyland-paris-2.jpeg

Droneshow 'Avengers: Power the Night' gaat in premiere

29 januari 2023 17:07

Nieuw, vegan ontbijt te krijgen bij Auberge de Cendrillon

12 januari 2023 22:07

Marvel Superhelden tijdelijk niet te zien in Avengers Campus

12 januari 2023 21:01
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.