Reclame

Eerste blik op menu Stark Factory met onder andere pizza's, pasta's en salades.

Iemand een hongerke?
4 minuten om te lezen
Het nieuwe themadeel in het Walt Disney Studios Park, Avengers Campus, zal bij opening twee restaurants hebben. Eentje daarvan is Stark Factory, een zelfbedieningsrestaurant met pizza's, pasta's en salades op het menu.

Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een heuse kookshow met zelfgemaakte pizza's die vers uit de oven komen. Geen zin in pizza? Dan kan je ook kiezen voor enkele salades, of verse pasta's. Er zijn ook vegetarische optie.

dlp-stark-factory-avengers-campus-03.JPG
dlp-stark-factory-avengers-campus-04.JPG
dlp-stark-factory-avengers-campus-01.JPG

Op het menu staat ook een dessert dat een eerbetoon is aan Thor en is geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

Stark Factory heeft een heel achtergrondverhaal. Het was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.

star-factory-avengers-campus-disneyland-paris.jpeg
star-factory-avengers-campus-disneyland-paris-2.jpeg

Misschien ook interessant?

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.