Reclame

Eerste blik op Marvel merchandising met Spider-Bots en WEB Tech-accessoires in Avengers Campus

Gebruik merchandising in een attractie.
6 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft een blik gegeven op de Marvel merchandising dat in de winkels zal liggen van het nieuwe themaland Avengers Campus. Voor het eerste in de geschiedenis van de Parijse parken, kan je deze gebruiken als een voordeel in een attractie.

Mission Equipment

De nieuwe winkel 'Mission Equipment' is dé plek waar je je Marvel spullen kan kopen, waaronder de officiële Avengers Campus en WEB (Worldwide Engineering Brigade) artikelen. De winkel bevat ook verwijzingen naar Stark Technologies, het bedrijf waarin je een rondleiding kan krijgen.

WEB Tech-accessoires

In de winkel zal je t-shirts, mokken, lanyards enzovoorts kunnen kopen. Het meest unieke zijn de WEB Tech-accessoires waarmee je in de Spider Man-attractie extra krachten hebt. Met de aankoop van een WEB Power Band krijgen gasten toegang tot geavanceerde functies zoals een multi-vurende web optie. Zeer handig in de strijd tegen de Spider-Bots.

WEB Tech-accessoires kunnen de krachten van de gasten in de attractie veranderen, geïnspireerd door Marvel Superhelden, zoals Spider Man met electro-dynamische webben, Iron Man met repulsor blasts en Doctor strange met een mystieke versterker.

Spider-Bots

Kruip je liever in de huid van een Spider-Bot? Dat kan! In de winkel zijn exclusieve Spider Bots te verkrijgen die je volledige kan personaliseren met een verschillende kleren en accessoires, geïnspireerd op Iron Man, Black Widow en Black Panther. Spider-Bots plaatsen gasten in de bestuurdersstoel, zodat ze hun eigen Spider-Bot kunnen besturen en het kunnen opnemen tegen tegenstanders, met geprogrammeerde gevechts- en verdedigingscapacteiten.

Goedkoop naar Disneyland Paris?! Bekijk deze 9 tips!

24 maart 2023 14:31

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

4 maart 2023 15:02

Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe zeemeermin

19 februari 2023 11:46
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.