Reclame

Eerste beelden uit Disneyland Paris

Met aangepaste maatregelen..
1 minuut om te lezen
Gisteren kregen enkele Disney fansites een rondleiding in Disneyland Paris. Zij kregen een exclusieve eerste blik op de nieuwe maatregelen die van kracht gaan na de heropening. Zo is het dragen van een mondmasker overal verplicht en wordt het entertainmentaanbod kleiner.

Alle Cast Members kregen een opleiding over hoe ze met de nieuwe maatregelen moeten omgaan. Zij kregen dan ook de taak om iedereen in kleine groepjes rond te leiden. Voor de start, gaf CEO Natacha Rafalski en COO Daniel Delcourt nog een toespraak.

De belangrijkste maatregelen zijn het dragen van mondmaskers en het houden van fysieke afstand. Mondmaskers zijn verplicht in Disney Village, de Disney-hotels en de Disney-parken, behalve tijdens het eten. Om fysieke afstand te bewaren, zijn overal stickers aangebracht waar je niet mag staan. Plexiglas in de wachtrijen zorgt voor de nodige veiligheid tijdens je aan het wachten bent op je favoriete attractie.

Buffetrestaurants worden tijdelijk aangepast naar een nieuwe 'all you can eat' formule met tafelbediening. Alle menukaarten zijn digitaal beschikbaar door het scannen van een QR-code.

In het entertainmentaanbod wordt er flink gesnoeid. Zo zijn er geen parades te zien en zullen de meeste shows niet doorgaan, maar er zullen talrijke selfie-points te vinden zijn in de Disney-parken en -hotels.

Bekijk hier enkele beelden van Disneyland Paris:

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.