Reclame

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

Op het European Gala Event van Guardians of the Galaxy, Vol. 3
5 minuten om te lezen
Oliver (10), Ollie (14) en Aëden (7) werden samen met hun families uitgenodigd door Disneyland Paris en Make-A-Wish om als eregasten het Guardians of the Galaxy, Vol. 3 Gala Event bij te wonen. Als grote fans van Marvel, en specifiek Guardians of the Galaxy, verbleven ze in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en verkenden ze de Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.

Ze waren aanwezig bij de Europese galavoorstelling van Guardians of the Galaxy Vol. 3 en kregen de kans om de sterren van de film, Chris Pratt en Zoe Saldaña, te ontmoeten tijdens een verrassende meet & greet als onderdeel van hun wens. Dit weekend heeft hun dromen werkelijkheid gemaakt en heeft kostbare momenten van vreugde en magie gecreëerd voor de kinderen en hun families.

Toen hij de filmsterren ontmoette, zei Ollie: "Ik kon het niet geloven toen ik Star-Lord ontmoette! Dit is het meest fantastische weekend geweest dat ik me ooit had kunnen wensen."

dlp-make-a-wish-gardians-of-the-galaxy-DSC01473-2

"Ollie is absoluut dol op Guardians of the Galaxy, dus dit was het ultieme feest voor Ollie en zijn zus Poppy, en het heeft ons echt geholpen om een zeer moeilijke tijd voor onze familie achter ons te laten", zei Ollie's moeder Kate. "Ze waren zo opgewonden in de aanloop naar zijn speciale wens, en het was geweldig en ongelooflijk onwerkelijk om Hollywood-sterren te ontmoeten. We kunnen niet genoeg dankbaarheid uiten aan iedereen die Ollie deze bijzondere dagen heeft bezorgd."

Misschien ook interessant?

Nieuwe staking door Cast Members op 3 juni

2 juni 2023 21:47

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.