Reclame

Een blik achter de schermen van de vernieuwde Buzz Lightyear Laser Blast

Met prachtige decors!
1 minuut om te lezen
Één van de populaire attracties in Discoveryland staat op het punt terug te openen. Een jaar geleden sloot Buzz Lightyear Laser Blast de deuren voor een grootschalige renovatie. Door het Coronavirus liepen deze werken vertraging op, maar in februari 2021 opent de attractie in het Disneyland Park opnieuw!

Buzz Lightyear Laser Blast is een interactieve dark-ride waarbij je met een laser gun op een target moet schieten om punten te verzamelen. Buzz Lightyear neemt je mee in een epische strijd tegen de beruchte keizer Zurk. De attractie opende origineel in april 2006 en onderging nu zijn grootste renovatie ooit.

Verschillende teams hebben hard gewerkt om de attractie terug in zijn originele glorie te herstellen. Alle decorstukken, figuren en wagentjes hebben een nieuw likje fluoriserende verf gekregen. De dark-ride maakt gebruik van blacklight waardoor alle flashy kleuren tot hun recht komen. In het verleden waren er meerdere problemen met de bewegende effecten in de attractie. Soms wanneer je op een target schoot, gebeurde er niets. Nu zijn er meer dan 40 effecten nagekeken en, waar nodig, vervangen.

Niet alleen de binnenkant van de attractie is opgeknapt, maar ook de buitenkant. Hier is de verlichting vervangen door LED-verlichting en heeft het hele gebouw een nodig likje verf gekregen. De attractie ziet er opnieuw spik en span uit! Maar ontdek het zelf in onderstaande filmpje.

Foto's en video copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.