Reclame

Dit zijn de wijzigingen aan Buzz Lightyear Laser Blast

Een blik achter de schermen/
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft enkele details gedeeld over de wijzigingen die momenteel gebeuren aan de attractie Buzz Lightyear Laser Blast in Discoveryland (Disneyland Park). In een video die geplaatst werd op Twitter neemt Project Manager Gregory Vaillant je mee op een rondleiding.

De buitenkant van de attractie is momenteel voor een gedeelte gesloopt voor werken aan het dak. Deze moeten ervoor zorgen dat de attractie voor 100% waterdicht wordt. Hierna wordt de buitenkant opnieuw opgebouwd. Alle lichteffecten binnen en buiten worden volledig in ere hersteld en er worden nieuwe effecten toegevoegd. De verlichting wordt ook vervangen door meer zuinige LED-verlichting.

De wachtruimte van de attractie krijgt een nieuw likje verf. Buzz Lightyear Laser Blast staat immers bekend voor zijn felle en speelse kleuren. De interactieve targets waarop je moet schieten tijdens de attractie, worden allemaal vervangen. Of er nieuwe punten achter de targets gaat zitten, is niet geweten. Zij die de attractie van binnen en van buiten kennen, moeten misschien opnieuw alles ontdekken.

Ten slotte komt er een nieuwe ingang.. En dat betekend ook een nieuw logo.. De attractie opent opnieuw zijn deuren op 1 augustus 2020.

(bekijk de video onder de foto)


dlp-buzz-lightyear-laser-blast-works-09.jpeg

Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Cast Members staken voor meer loon

23 mei 2023 22:41

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.