Reclame

Dit was Pride 2023 in Disneyland Paris

Een prachtige avond vol liefde!
1 minuut om te lezen
Op 17 juni 2023 vond een sprankelende nieuwe editie plaats van het Pride-festival in Disneyland Paris. Het Walt Disney Studios Park werd wederom volledig omgetoverd tot een schitterende viering van diversiteit, met attracties die tot laat waren geopend, speciale merchandising en een avond vol betoverende optredens.

Tijdens het Pride-festival konden bezoekers zich onderdompelen in speciale shows en een onvergetelijke, vreugdevolle sfeer in het Walt Disney Studios Park, dat zijn poorten openhield tot in de vroege uurtjes, tot 02.00 uur. Een hoogtepunt van het festival waren de liveoptredens van verschillende getalenteerde artiesten, waaronder de betoverende klanken van Calum Scott, Jenifer, Christophe Willemen en Bianca Costa.

Speciaal voor het Pride-festival werd in Studio 1 een prachtige regenboogloper uitgerold om de bezoekers te verwelkomen. Hoewel het festival over het algemeen vlekkeloos verliep, waren er helaas enkele technische problemen tijdens het optreden van Calum Scott, waardoor zijn act niet kon doorgaan. Ondanks het aanbod van de zanger om een akoestische set te verzorgen, werd dit door Disneyland Paris afgewezen.

Naast de overvloed aan fantastische optredens konden bezoekers ook genieten van de geopende attracties, die zorgden voor extra magie en plezier gedurende het festival. In het Disneyland Park werd er voor de parade een speciale pre-parade georganiseerd.

Foto's: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.