Reclame

Dit was de eerste Magical Pride in Disneyland Parijs

Was jij er bij?
1 minuut om te lezen
Op 1 juni 2019 organiseerde Disneyland Parijs zijn allereerste, officiële Magical Pride. Tijdens de avond stond het Walt Disney Studios Park in het teken van de diversiteit met speciaal entertainment, geopende attracties, een prachtige parade en leuke optredens.

Magical Pride wordt al jaren georganiseerd in Disneyland Parijs, maar dit jaar voor het eerst in samenwerking met Disneyland Parijs zelf. Hierdoor werd het entertainment aanbod serieus uitgebreid.

Het Walt Disney Studios Park was speciaal geopend van 20.00 uur tot 02.00 uur. Gasten konden genieten van een Pride Parade zoals je er nog nooit één gezien hebt die door de straten van het Walt Disney Studios Park trok en talrijke Disney-figuren die overal in het park te zien waren. Natuurlijk kreeg je de kans om tot diep in de nacht te genieten van de spannende attracties in het Walt Disney Studios Park.

Als afsluiter kon je genieten van special entertainment op het podium op La Place des Stars waaronder Years & Years, Boy George en Corine kwamen optreden.

Bekijk hier de after movie:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.