Dit is de vernieuwde Pirates of the Caribbean

De attractie is klaar voor het publiek.
7 minuten om te lezen
Na een renovatie van 6 maanden, is de populaire attractie Pirates of the Caribbean klaar voor het publiek. Captain Jack Sparrow en Barbossa uit de gelijknamige filmreeks werden toegevoegd, de soundtrack werd vernieuwd en de volledige belichting werd verbeterd.

De planning voor de renovatie nam tweeënhalf jaar in beslag, maar Disneyland Parijs heeft de attractie opnieuw in ere hersteld. Alle animatronics bewegen opnieuw, waaronder de slingerende piraat die bijna altijd kapot was. Nieuwe animatronics zoals die van Jack Sparrow werden toegevoegd.

pirates of the caribbean jack sparrow

Één van de grote wijzigingen is de levensechte audio-animatronic van Captain Barbossa die bij blikseminslag verandert in een skelet. Verder werd de scène waarin vrouwen werden verkocht door piraten, gewijzigd naar een veiling van hun bezittingen.

In de attractie worden er meer dan 100 animatronics gebruikt. Deze werden allemaal opnieuw geprogrammeerd. "We maken gebruik van nieuwe techniek, waardoor alle karakters soepeler en realistischer bewegen dan ooit", vertelt decorontwerpen Björn Heerwagen. "Het oude besturingssysteem was alweer 25 jaar oud."

Exclusieve preview

Op 24 juli gaat de attractie terug open voor het grote publiek, maar Cast Members mochten gisteren al een ritje doen in de nieuwe attractie. De komende dagen krijgen eerst de houders van een Infinity jaarpaspoort de mogelijkheid om de attractie te ontdekken, daar houders van een Magic Plus of Dream jaarpaspoort.

Lees ook: Jaarpaspoort-houders krijgen exclusieve preview Pirates-attractie

Nieuw restaurant en winkel

De souvenirwinkel 'Le Coffre du Capitaine' langs de attractie werd ook volledig opgeknapt en heeft nu meer merchandising uit de films. Grotere wijzigingen vinden we echter bij het restaurant 'Blue Lagoon' dat vanaf nu door het leven gaat als 'Captain Jack's - Restaurant des Pirates' met een volledig nieuw menu.

dlp-pirates-of-the-caribbean-refurbished-1.jpg

Foto's: ED92. Video: Looopings.

Black Widow (Blu-ray)
Disney Movies | Blu-ray

€ 13,73

Black Widow (DVD)
Disney Movies | DVD

€ 12,99

Doctor Strange
Movie | DVD | Engels

€ 12,99

Avengers: Endgame (Blu-ray)
Film | Blu-ray | Engels

€ 12,07

Black Panther
Ryan Coogler | DVD | Engels

€ 9,99

The Avengers: Infinity War (Blu-ray)
Film | Blu-ray | Engels

€ 13,99

Live-action en heldhaftige ontmoetingen in Avengers Campus

26 mei 2022 18:07

Eerste blik op menu Stark Factory met onder andere pizza's, pasta's en salades.

25 mei 2022 15:34

Concept Art toont nieuw beeld LED-scherm bij Iron Man attractie

23 mei 2022 14:19
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.