Reclame

Dit is de sluitingsdatum van Rock 'n' Roller Coaster..

Ga jij de achtbaan missen?
1 minuut om te lezen
Wie nog een ritje wilt maken in de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster featuring AeroSmith, zal er snel moeten bij zijn! Het laatste ritje staat immers gepland voor later dit jaar (2019). Daarna zal de achtbaan omgebouwd worden tot een Marvel-achtbaan in teken van Iron Man.

Officieel heeft Disneyland Parijs nog geen datum bekend gemaakt, maar volgens een intern document dat aan Cast Members werd uitgedeeld staat dat de attractie definitief zal sluiten op 1 september 2019.

Sinds de opening in 2002 staat Rock 'n' Roller Coaster in het teken van de Amerikaanse rockband Aerosmith. Tijdens de rit hoor je bekende nummers van de band zoals 'Dude looks like a lady', 'Sweet Emotion' en 'Nine Lives'. Een ritje bestaat uit een lancering naar meer dan 90 kilometer per uur in minder dan drie seconden, gevolgd door drie inversies.

Er is nog niet bekend of er een speciale ceremonie of afscheid zal volgen. In het Walt Disney Studios Park is sinds kort ook Art of Disney Animation gesloten, maar volgens het interne document zou dit in november terug openen. Of dit gebouw een andere bestemming krijgt zoals een informatie ruimte of een meet 'n' greet locatie, is nog niet bekend.

Verder sluit binnenkort Armageddon: Les Effects Spéciaux en stopt de show Disney Junior Live on Stage. 

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.