Reclame

Disney's Mulan verschijnt als premium film op Disney+

Iets duurder dan in de bioscoop
3 minuten om te lezen
Disney's Mulan moest normaal in maart in de filmzalen verschijnen, maar daar stak het Coronavirus een stokje voor. De filmzalen werden gesloten en Disney moest noodgedwongen de film uitstellen. Vanaf 4 september 2020 zal Mulan te zien zijn op de streamingdienst Disney+.

Gebruikers van Disney+ kunnen echter de film niet onmiddellijk bekijken. Hiervoor moeten ze een prijs betalen van $ 29,99 (ongeveer € 25), bovenop hun bestaande abonnement, aangezien Disney's Mulan een premium film wordt. Het is de eerste film waarvoor je moet bijbetalen.

"We zien dit als een éénmalige gebeurtenis", laat Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company weten, "het is niet de bedoeling dit vaker te doen.". Eens je de film hebt aangekocht, kan je hem blijven kijken tot je stopt met je abonnement.

Disney's Mulan zal vanaf 4 september 2020 te huren zijn op Disney+. In landen waar Disney+ nog niet beschikbaar is, zal de film op deze datum in de filmzalen verschijnen. In België zal Disney+ pas beschikbaar worden op 15 september 2020.

mulan-disney-live-action-remake-reacties.jpg

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.