Reclame

Disney's Maleficent 2 vanaf oktober in de filmzalen

Het verlof op de eerste film is binnenkort te zien!
1 minuut om te lezen
Vijf jaar na het verschijnen van de eerste film, is het vervolg van Disney's Maleficent bijna te zien in de filmzalen. Vanaf 16 oktober 2019 kan je kijken naar Disney's Maleficent: Mistress of Evil, met Angelina Jolie in de hoofdrol.

In de vorige film zagen we hoe een liefdevolle Maleficent wordt verraden door haar geliefde waardoor ze hard en koud wordt. Wanneer haar voormalige geliefde een kind krijgt, prinses Aurora, spreekt zij een vloek uit waardoor de prinses voor altijd zal slapen totdat ze wordt wakker gekust door een kus van 'ware liefde'.

Maleficent voelt zich echter verantwoordelijk en begint te zorgen voor Aurora en haar moederinstinct neemt de bovenhand. Door een kus op haar voorhoofd wordt Aurora terug wakker.

In het vervolg zijn we jaren verder en is Aurora opgegroeid tot een volwassen prinses. Samen met Maleficent helpt ze de magisch wezens in het bos. Wanneer Aurora verliefd wordt op een prins en met hem in het huwelijksbootje wilt stappen, wordt Maleficent boos. Ze vindt het absoluut geen goed idee en laat zich van haar slechtste kant zien.

Bekijk hier de trailer:

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.