Reclame

Disney's Hotel Sequoia Lodge heropent na renovatie

Het hotel is terug open voor het publiek.
6 minuten om te lezen
Disney's Hotel Sequoia Lodge heropende op 1 december 2021 feestelijk de deuren. Het hotel was gesloten vanaf maart 2020 door de Coronacrisis. Tijdens de renovatie werd het hotel gehuld in steigers en werd vooral de buitenkant onder handen genomen.

Na de heropening van Disney Parken, bleef het hotel gesloten. De renovatie stond al een tijdje op de planning en door de lagere capaciteit van het resort, kon Disney het hotel gesloten laten. De renovatie zou op deze manier ook geen hinder veroorzaken voor de gasten.

dlp-renovatie-disney-hotel-sequoia-lodge-09.jpg

Tijdens de renovatie werd vooral de buitenkant opgeknapt. Het hotel bestaat vooral uit natuurlijk materialen, zoals hout om de natuurlijke uitstraling te behouden. Na jarenlange blootstelling aan de weerelementen, moesten veel planken vervangen worden. Naast de buitenkant, werden ook de kamers onder handen genomen. Het Bambi-thema werd doorgetrokken naar alle kamers. Ook het meubilair werd, waar nodig, hersteld.

dlp-renovatie-disney-hotel-sequoia-lodge-20.jpg

Op 1 december 2021 heropende het hotel feestelijk de deuren onder het toezicht van de Cast Members en de Disney Ambassadeurs. Het hoofdgebouw is volledig gerenoveerd. De bijgebouwen worden de komende maanden onder handen genomen, zonder hinder voor de gasten. De werken duren nog tot de herfst van 2022. Het zwembad is ook opnieuw geopend.

Bij een verblijf in Disney's Hotel Sequoia Lodge waan je je in de Amerikaanse natuurparken, midden in het bos. Het hotel is volledig aangepast in de kerstsfeer en ook de bar met de iconische open haard is opnieuw geopend voor snacks en (alcoholische) dranken.

Foto's: ED92 & DLPReport.

COO van Disneyland Paris Daniel Delcourt geeft fakkel door

17 maart 2023 21:33

Marvel superheld Hulk komt naar Disneyland Paris als meet en greet personage

15 maart 2023 17:54

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.