Disney's Hotel Cheyenne krijgt misschien een derde ster

En daardoor gaat het prijskaartje ook omhoog...
4 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft een aanvraag gedaan voor een derde ster voor Disney's Hotel Cheyenne. Dat staat te lezen in de nieuwe brochure. Het budget hotel dat net langs Disney's Hotel Santa Fe ligt, werd pas gerenoveerd en kreeg onder meer een Starbucks.

De sterren worden uitgedeeld door de Franse toerisme dienst. Zij bepalen of het Disney-hotel voldoet aan de vereisten voor drie sterren. In 2007 werd het hotel nog gedeeltelijk gesloten voor een grootschalige opknapbeurt. Alle kamers werden grondig onder handen genomen en kregen een nieuw thema.

disney-hotel-cheyenne-third-star.jpg

Het design van de nieuwe kamers is geïnspireerd op Toy Story. Dit is vooral te zien door tekeningen op de muur, schilderijen en op de lampenkapjes. De figuren uit Toy Story passen perfect bij het Wild Wild West thema van het hotel. De stapelbedden zijn verdwenen en vervangen door een slaapbank die je kan openklappen tot een bed. Verder zijn ook de winkel en het restaurant vernieuwd en er is een Starbucks bijgekomen.

Disney's Hotel Cheyenne ligt op ongeveer 20 minuutjes wandelen van de Disney-parken. Als het hotel een derde ster zou krijgen, dan zou het op hetzelfde niveau komen als Disney's Sequoia Lodge. Dit hotel staat op de planning om vernieuwd te worden en zo zijn vierde ster te verdienen. Momenteel wordt Disney's Hotel New York opgeknapt.

Limited-edition manchetknopen van Phantom Manor binnenkort te koop

26 november 2022 21:17

Nieuw! Chalets met winterse lekkernijen in Fantasyland

22 november 2022 22:07

Nieuwe LED-lampjes op het kasteel tijdens kerst

14 november 2022 13:51
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.