Disney's Halloween Festival van start in Disneyland Paris

Een seizoen vol met schurken!
7 minuten om te lezen
Na een ongewoon jaar, is dit jaar Halloween weer aanwezig in Disneyland Paris. Van 1 oktober tot en met 7 november 2021 geniet je opnieuw van prachtige decoraties, een nieuwe Halloween cavalcade, speciale snacks, merchandising en talrijke ontmoetingen met de Disney-schurken.
dlp-halloween-disneyland-park-2021-19.jpeg

Nu het weer mag, gaat Disneyland Paris volledig voor Halloween. Dit jaar wordt alles op alles gezet om het Disneyland Park om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Zowel op Main Street U.S.A. als in Frontierland wordt je ondergedompeld in de sfeer van Halloween. Voor de decoraties werden meer dan 330 pompoenen, 175 meter aan lampen, 56 lantaarns en 40 vriendelijke geesten gebruikt.

Disneyland-Paris-Halloween-Maleficent-Dragon-scaled.jpg

Vanaf dit jaar keert ook de grote vuurspuwende draak uit Maleficent terug naar het Disneyland Park. Deze zal te zien zijn tijdens de cavalcades die op willekeurige momenten doorheen de dag door Main Street U.S.A. trekken. Hier worden paradewagens gebruikt uit de Halloween-parade van 2019.

Niet alleen de draak is te zien, maar ook verschillende Disney-schurken, zoals Maleficent, Kapitein Haak en Gaston. Zij staan klaar om met jou op de foto te gaan. Door de versoepeling van de maatregelen, mag je op buitenlocaties je mondmasker afzetten als je op de groene stip staat. De tijdens en de locaties van de Disney-schurken zijn te vinden in de app van Disneyland Paris.

Speciaal voor de terugkeer van Halloween, staan er ook nieuwe seizoensitems op het menu, waaronder een Cruella Nutella koekje, een Marshmallow heksenvinger, pompoensoep met Kiri-kaas, een 'Trick & cheese' croque, een Doritos burger en vele andere snacks.

Naast de snacks, kan je in de winkels van het Disneyland Park ook nieuwe items vinden van de Disney-schurken. Waaronder een 'so good at being bad' paraplu, t-shirt en drinkbeker.

Op 31 oktober 2021 keert ook Disney's Halloween Party terug naar het Disneyland Park. Van 20u tot 2u kunnen gasten genieten speciaal geopende attracties, talrijke Disney-schurken en prachtige, verlichte decoraties. Voor dit evenement heb je een apart ticket nodig.

dlp-halloween-disneyland-park-2021-23.jpeg

Foto's: DLPReport.

LEGO Disney Frozen 4+ Anna en Elsa's Frozen Wonderland - 43194
LEGO

€ 29,99

Disney Frozen Dekbedovertrek Elsa & Anna - Eenpersoons - 140 x 200 cm - Katoen
Disney Frozen

€ 34,28

Frozen 2 (DVD)
Film

€ 11,48

The Sound Of Music
Movie

€ 7,9

Frozen (DVD)
Film

€ 13,65

Frozen opblaasbare zwemmouwtjes - zwembandjes - Elsa - Anna - 25 x 15cm - paars
Disney Frozen

€ 8,95

Nieuwe Magnum-ijsjes in de stijl van Minnie Mouse en The Lion King

5 augustus 2022 16:16

Wil je graag een deel van Big Thunder Mountain bij je thuis?

22 juli 2022 18:24

Toegang tot Avengers Campus? Lees hier hoe het werkt..

22 juli 2022 17:42
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.