Reclame

Disneyland Railroad blijft gesloten...

Na maanden renovatie blijft het treintje nog altijd gesloten.
1 minuut om te lezen
Het laatste ritje in de Disneyland Railroad, de favoriete attractie van Walt Disney, is al geleden van november 2018. De attractie sloot zijn deuren om ruimte te maken voor de bouw van het nieuwe Frontierland Theater, dat ondertussen al geopend is. Nu blijkt dat de attractie nog voor langere tijd zal gesloten blijven.

Bijna één jaar na de sluiting van Disneyland Railroad, is de attractie nog altijd gesloten. Niet voor onderhoud, maar voor een tot nu toe onbekende reden. De attractie sloot zodat vrachtwagens af en aan konden rijden voor de bouw van het nieuwe Frontierland Theater (voormalig Chaparral Theater). Dit theater werd geopend tijdens het nieuwe The Lion King & Jungle Festival. Disneyland Railroad zou normaal gezien tijdens de lente van 2019 terug opengaan.

Volgens de onderhoudskalender van Disneyland Parijs blijft de attractie echter nog tot zeker eind oktober gesloten, misschien zelfs langer. De vraag die iedereen zich stelt is dan ook of dit door bezuinigingen komt.

Toen de attractie nog geopend was, reed er maar één trein. Hierdoor was de capaciteit van de attractie enorm laag en stonden er in elk depot lange wachtrijen. Jammer, want de trein neemt je door alle themalanden en laat je verborgen plaatsen zien.

Een nieuwe openingsdatum is nog niet bekend.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.