Disneyland Paris werkt aan een nieuwe Rapunzel-attractie

Voor het Walt Disney Studios Park
5 minuten om te lezen
Naast de opening van het nieuwe Marvel-themaland en de bouw van een tweede Frozen-themaland, werkt Disneyland Paris aan een nieuwe attractie gebaseerd op de Disney-film Tangled, verschenen in 2010. De attractie is een kopie van de theekopjesmolen in Fantasyland.

Dat kon fansite OutsidEars te weten komen aan de hand van plannen die zijn ingediend door Disneyland Paris. Het gebied met de overdekte attractie zou komen te liggen achter Toy Story Playland. De nieuwe attractie is te vergelijken met de theekopjesmolenMad Heater's Tea Cups in het Disneyland Paris en komt van dezelfde maker, Zamperla.

dlp-attractie-walt-disney-studios-park-rapunsel-08.jpg

De theekopjes zullen vervangen worden door houten bootjes die in een cirkel ronddraaien onder grote lantaarns. De attractie is gebaseerd op de film-scène 'I See the Light' uit Tangled, waarbij hoofdpersonages Rapunzel en Flynn Rider elkaar toezingen in een bootje, omringd door talloze zwevende wensballonnen.

Naast de attractie komt een kleine vijver. Deze is niet te verwarren met het grote meer, waar momenteel aan wordt gebouwd. Verder maakt een toiletgebouw het nieuwe gebied af. Het nog niet door Disney bevestigde project krijgt de codenaam 'Firefly'.

Je krijgt toegang tot het nieuwe gebied met een ingang tussen de attractie RC Racer en Toy Soldiers Parachute Drop. Bekijk hier de plannen:

Foto's: OutsidEars.

'it's a small world' wordt meer inclusief dankzij poppen met een beperking

22 november 2022 21:20

Pizzeria Bella Notte wordt uitgebreid met een Luca-thema en nieuwe gerechten

22 november 2022 19:53

Nieuw Marvel-personage Black Panther nu al te zien in Avengers Campus

13 november 2022 21:54
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.